Tur i Nordmarka 27. – 28. oktober 2012

Turen gikk denne helgen til Katnosa i Nordmarka. Den idyliske hytta som ligger ved Katnosdammen tre timers gange fra Stryken. Sola skinte og marka viste seg fra sin beste side disse seine høstdagene i oktober.

En solfylt lørdag i oktober møttes vi klare for tur i marka. Første etappe var å kjøre til Stryken der turen begynte. Herfra tok vi beina fatt og satte avgårde mot Katnosa. Lunsjen ble spist ved et idylisk vann i strålende sol og det var ikke lenge før kaka kom fram og alle skjønte at ingen kom til å lide noen nød på denne turen heller. Vi kom fram til Katnosa i god tid før mørke noe som gjorde at vi alle fikk en bonustur til Oslos høyeste og nordligste punkt, Kjerkeberget, som er 629 meter over havet. Her hadde vi god utsikt og så solnedgangen. På vei ned fra toppen kom månen frem og kompasset tok oss med tilbake til hytta.

Kvelden ble tilbrakt ved Katnosas kjøkkenbord med god middag, kaffe og kaker og ikke minst hyggelig selskap. Etter en kald tannpuss under stjernene og et besøk på utedoen gikk vi alle til ro og fikk mange gode timers søvn. 
Dagen etter våknet vi til litt mindre sol, men likevel godt turvær. Etter frokost, pakking og vask satte vi kursen mot Stryken via Sandungen. Også denne dagen ble lunsjen inntatt ved et vann og jammen var det ikke kake denne dagen også.
Stryken var endestasjonen og der skiltes våre veier for denne gang. Tusen takk til alle for en super tur i marka.
0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar