Tur til Fjellvang, Lillomarka, 9.-10. november 2013

Seks friske frøkner møtte opp på Solemskogen parkeringsplass en mystisk og tåkete lørdags formiddag i november, klare for en tur gjennom skog og....skog i Lillomarka. Målet var Turistforeningen sin hytte Fjellvang.

Etter å ha gått langt (alt er jo relativt!) hadde den meget demokratiske turlederen lagt inn et stopp på Lilloseter slik at vi kunne få styrke til å gå enda lengre. «Hm, enkel tur!» tenker kanskje du som leser. Men den som skriver kan love deg at det var valgets kvaler som gjorde seg gjeldende der inne på Lillosetra; skal man velge skillingsbolle eller kanelbolle? Eller skal man kanskje ha kake? Det hele gikk faktisk bra, og vi kom oss videre før det mørknet.

Fjellvang lå og ventet på oss utpå ettermiddagen, og den fortsatt like demokratiske turlederen hadde planlagt et ordentlig godt måltid som ble tilberedt etter at vi hadde fått godt med varme i stua. Gode, mette og fornøyde benket vi oss deretter rundt bordet, og etter hvert var det noen som dro frem Alias. Det kan rapporteres om at noen hadde veldig god trening i akkurat Alias, noe som førte til en viss overlegenhet hos et av lagene. Men med sjokolade, lakris og ikke minst gulrotkake og kaffe skulle det egentlig mye til for å dempe stemninga.

«Seks frøkner alene på Fjellvang, kan det gå bra?», tenker kanskje du som leser. Her må forfatteren ta seg noe kunstnerisk frihet på vegne av oss alle, men det kan rapporteres om at det gikk faktisk bra med alle seks; fyr i ovnen, mat på bordet og tross veldig god fantasi om hva som beveger seg utenfor hyttedøra der ute i mørket hadde alle en god natts søvn.

Uthvilte og mette etter søndagsfrokosten tuslet vi nok en gang gjennom skog og ja, skog, i Lillomarka, dog en annen rute enn dagen før. Noe som også var nytt var at sola skinte fra blå himmel, og da vi kom oss ned til parkeringsplassen utpå ettermiddagen var alle enige om at det hadde vært en fin tur, så takk til alle som bidro til det!

Takk til Rigmor som har skrevet denne flotte turrapporten.
Hilsen «den demokratiske turlederen»…. Karin

0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar