Tur til Gaustatoppen 14-16 september 2018

Vi bestilte 2 hytter på Kvitåvatn Fjellhytter, og kom fra Halden i øst til Stavanger i vest. For å ha det trivelig sammen med sportselig og kristelige likesinnede. Turlederne og deltaker hadde fingrer i bønn og tærne i kryss, for at når vi bestige toppen, kan se hvor vi var hende. Men vi ble 100% […]

Vi bestilte 2 hytter på Kvitåvatn Fjellhytter, og kom fra Halden i øst til Stavanger i vest. For å ha det trivelig sammen med sportselig og kristelige likesinnede.

Turlederne og deltaker hadde fingrer i bønn og tærne i kryss, for at når vi bestige toppen, kan se hvor vi var hende. Men vi ble 100% bønnhørt, og fikk et fantastisk vær hele lørdagen. Og vi alle glade 17 kunne nyte nista si på toppen. Høy på mestring og flott norsk utsikt. Søndag tok vi til Krossobanen opp til Gvespeborg cafe, for en lunch og gikk Ryes vei ned (Sabotørenes rømningsvei) Været var ikke like bra, men undertegnede synes ikke det gjorde noe. Siden han var høy på gårsdagen. På vei hjem stoppet flesteparten i Skien, for en matbit på Tollboden.

Tekst:

Bilder: