Tur til Linnåsen i Søgne 22. mai 2016

«Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlige klær!» Dette ordtaket ble tatt skikkelig på alvor av 7 tråkkere denne regnfulle søndagen. Regnet strømmet ned mer eller mindre under hele turen! Målet var Linnåsen som ligger 234,7 m.o.h. og er Søgnes høyeste topp. Løypa gikk på vei og sti, og til slutt litt på fjell. […]

«Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlige klær!» Dette ordtaket ble tatt skikkelig på alvor av 7 tråkkere denne regnfulle søndagen. Regnet strømmet ned mer eller mindre under hele turen! Målet var Linnåsen som ligger 234,7 m.o.h. og er Søgnes høyeste topp. Løypa gikk på vei og sti, og til slutt litt på fjell. Det ble en heller våt pause i ly for regnet under noen trær. Men et fint dagens ord fra vår lokalkjente turleder Anne Hilde Rasmussen fikk vi med oss.

Utsikten oppe på toppen var heller dårlig i et sånt vær. Men etter rundløypa på litt over 12 km hadde vi i alle fall fått god trim! Det er absolutt et område som kan anbefales for tur :)! Planen var egentlig at vi skulle avsluttet turen med et måltid på Pizzabakeren på Tangvall. Men da vi kom ned igjen til bilene var vi så klissvåte at det mest fornuftige var å komme seg hjem til en varm dusj! Og fjellskoene til undertegnede – ja de tror jeg aldri det har tatt så mange dager for å få tørket igjen!