Tur til Trolltunga, 17.-19. august 2012

Vi reiste en turglad gjeng fra Stavanger på fredagen med retning Odda. På Odda camping slo vi opp lavvuen, fant frem grillen, og fantastiske retter ble tryllet frem. Stemningen var på topp om kvelden, men ikke fullt så god lørdag morgen da det regnet endel og det var fylt opp med regnvann i deler av […]

Vi reiste en turglad gjeng fra Stavanger på fredagen med retning Odda. På Odda camping slo vi opp lavvuen, fant frem grillen, og fantastiske retter ble tryllet frem. Stemningen var på topp om kvelden, men ikke fullt så god lørdag morgen da det regnet endel og det var fylt opp med regnvann i deler av lavvuen. Regnet lettet og vi kjørte avgårde til Tyssedalen og Mågeli der turen startet. Det var en litt bratt start på terrenget, men ellers gikk det både opp og ned. Det var en storslagen natur også underveis på turen. Det lave skydekket laget en «trolsk»stemning med at skyene kom og gikk med jevne mellomrom. Det var herlig å komme til selve Trolltunga etter 5 timers gange. 

Nista smakte utmerket godt og øyeblikkene på selve «tunga» måtte foreviges med bildetaking i mer enn 5 minutter. Vi gikk deretter videre til Oddas prekestol, ca en halvtime fra Trolltunga før vi tok fatt på returen. Returen tok sin tid å spasere, men vi hadde som  mål å nå kinarestauranten i Odda før de stengte. Vi nådde den akkurat og fikk en deilig middag med tilhørende dessert.

På søndagen vendte vi nesen hjemover, støle men takknemlige for en flott tur med en herlig turgjeng.

0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar