Turrapport fullmånetur

Det er mørkt kl. 18 en onsdagskveld i februar, og denne dagen var det i tillegg regn i lufta, overskyet og dårlig føre. Det er derfor så godt, med hånda på hjertet, å kunne si at det var verdt å komme seg opp av sofaen og ut i skogen!

Vi var åtte Tråkkere som møtte opp ved Skar, og med bålved fordelt i sekkene og hodelykter på, la vi ut på let etter månen. Etter 100 meter på tørrvoks hadde vi første smørepause, og klisteret gjorde susen. Da det var på plass under skiene var det bare å nyte turen oppover mot Øyungen. 
Samtalen glei kanskje bedre enn skiene, men vi banet oss fram til en fin bålpass. Bålet tok fyr som det skulle, og med gode sitteplasser, pølser, sjokolade, varm solbærsaft og kaffe var dette et særdeles godt alternativ til innendørsaktiviteter. Våre eminente turlederne bladde opp i Gabriel Scott og leste fra romanen Kilden om fiskeren Marcus. Det var fornøyelig underholdning, og også fine ord for kvelden. Markus hadde en evne til å glede seg over naturen og hverdagslivet, både det gode og det ikke fult så gode..
Etter vi hadde kost oss vel og lenge, var det på tide med avreise. Bålet ble behørig slukket og gravd ned (da det dessverre hadde altfor lang levetid igjen til at vi kunne se dets naturlige død). Da vi imidlertid var sikker på at plassen var fin nok og trygg nok til å forlates med god samvittighet, rant vi ned igjen. Det gikk atskillig fortere enn oppover, og på parkeringsplassen samlet åtte fornøyde Tråkkere seg. Alle var enig i at det hadde vært en fin tur! 
0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar