Turrapport hyttetur i Nordmarka 27-28. februar 2016

11 forventningsfulle turdeltakere møttes på Movatn stasjon lørdag morgen. Med nydelig vær og bra skiføre var forholdene gode for ei vellykka helg. Fra Movatn stasjon bar det oppover mot Tømte og videre til hytta Sellanrå som vi hadde leid. Det var god stemning og latteren satt løst på vei oppover. Lunsjen åt vi utenfor hytta […]

11 forventningsfulle turdeltakere møttes på Movatn stasjon lørdag morgen. Med nydelig vær og bra skiføre var forholdene gode for ei vellykka helg. Fra Movatn stasjon bar det oppover mot Tømte og videre til hytta Sellanrå som vi hadde leid. Det var god stemning og latteren satt løst på vei oppover. Lunsjen åt vi utenfor hytta med utsikt over Øyungen og området rundt. Vi tok på oss skia igjen og suste ned skogsløypa og fortsatte til Kikut der det ble både vafler og brus på ivrige skigåere. Tilbake på hytta var ca  3 mil tilbakelagt på ski. Etter middag og dessert trakk vi ut i den stjerneklare natta og koste oss rundt bålet.

Søndag morgen våkna noen av jentene til kaffe på senga og ein sjokoladebit. Etter ein lang og god frokost måtte hytta ryddes og vaskes. Turen ble avslutta med ord for dagen og eit stille kvarter før vi suste ned bakkene til Movatn stasjon igjen.

 

Turlederene takker for en fin tur med en fantastisk gjeng.
Johannes og Mari