Programmet var satt, og alle visst hva som ventet dem.

Etter en litt skrev start ut fra Oslo, med mer trafikk enn ventet, ble fredagens rolige skiøkt byttet ut til fordel for litt sosialisering i heimen til Marius og Mina. Vel, nå var det ikke bare trafikken ut av Oslo som forårsaken forsinkelser. Utaktisk kjøring og dårlige sporvalg av undertegnede, førte til både spinning, rygging, nye forsøk og gode samtaletema under kveldens supperundt spisestuebordet.

Lørdagen ble helt etter planen. Morgenjoggen, før frokost, ble gjennomført med bra oppmøte av en morgenfrisk gjeng. Frokost, med skikkelig brød fra Baker Hansen Adamstuen, sørget for en god start på dagens næringsinntak. Nykjørte løyper og skogens fred ventet på oss når vi ankom området der vi skulle ha dagens teknikkøkt. Alle stilarter ble terpet på, og det var godt å få repetert det elementære for oss alle.

Før vi startet på dagens andre økt, med intervallkjør opp en bakke på ca 2-3 minutter, var det god lunsj med smoothie og rikelig med frukt.

Så var det duket for kveldens middag. Det hadde gått rykter om denne, og vi fikk besøk av en ekstra gjest, som hadde hørt rykter om hjort. Han ble nok litt skuffet når han oppdaget at det lå ishavsrøye på kjøkkenbenken når han kom. Heldigvis var dette bare forretten, og dåhjorten til hovedrett falt i smak. Når dette blir toppet med varme bjørnebær og is, var dagens næringsinntak gjennomført 100%, så kakene på kvelden var bare som bonus å regne.

Søndag ble langtur, med varierende lengde. Nysnø gjorde at ikke alle sporene var like nypreppede, men alle kom til topps, og var glade og fornøyde etter en helg med mye aktivitet og litt bedre skiteknikk.

Takk til Marius og Mina som både stilte sitt flotte hjem til disposisjon, og som bidrog til bra innhold i skiøktene.

Turlederhilsen fra Tarjei