Tustna 11.-13.oktober 2013

Jeg løfter mine øyne opp til fjellene: hvor skal min hjelp komme fra? Min hjelp kommer fra Herren, himmelens og jordens skaper......

Han skal ingenlunde la din fot vakle, din vokter skal ingenlunde slumre. Salme 121

Denne salmen ble vi minnet på når vi satt på Tustnas høyeste fjelltopp Skarven i solskinnet.  Vi hadde kommet oss gjennom tåka og under oss lå alle fjordene og havet badet i et hvitt teppe av tåke, men fjelltoppene strakte seg mot himmelen gjennom det hvite teppet. Det var sterkt å sitte der oppe og beundrer Guds skaperverk. Mens vi satt å spiste forsvant tåka og tilsyne kom alle fjordene på ytre Nordmøre i all sin prakt.

Vel nede igjen på Gullsteinvollen hvor vi hadde base denne helga skulle det vise seg at det var en utrolig tøff gjeng som var på tur, det ble bading i elva på alle mann før middag. Varmt kan man ikke si at det var, men veldig godt etterpå.
Veldig trivelig selskap med som alltid, mye latter og glede.

Søndag morgen lå hav tåka på alle tindene vi skulle bestige, men innen vi hadde vasket ut av hytta skinte solen fra en skyfri himmel. Akkurat som bestilt.
 Turen opp til Jurtinden var noe bratt, men utsikten ble fort spektakulær og verdt den høye pulsen. Der hadde vi en god mat og foto/hoppe pause før vi gikk videre mot Leirtinden, Storlitinden og Knubben. Utsikten mot Kristiansund og utover havet med vindmølleparken på Smøla var upåklagelig. Stemningen var på topp i gruppa og praten og latteren satt løst.

Takk for nok ei solskinnshelg sammen med dere flotte Tråkkere !

Trine

0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar