Vallresknuten 16. september 2012!

  Søndag 16. september gikk turen til Vallresknuten. Vallresknuten er 885 meter høy, og er høyeste toppen på fjellplatået øst for Giljastølen.  Værutsikten var ikke den beste, så det bare 3 stykker på turen (2 reiste fra Sandnes og 1 møtte opp direkte på Giljestølen). Turen startet opp skitrekket, så vi fikk raskt opp pulsen! 🙂 […]

 

Søndag 16. september gikk turen til Vallresknuten. Vallresknuten er 885 meter høy, og er høyeste toppen på fjellplatået øst for Giljastølen. 

Værutsikten var ikke den beste, så det bare 3 stykker på turen (2 reiste fra Sandnes og 1 møtte opp direkte på Giljestølen). Turen startet opp skitrekket, så vi fikk raskt opp pulsen! 🙂 Det var fuktighet i luften mye i turen, men ikke de store nedbørsmengdene. Vi brukte ca. 1,5 time til toppen av Vallresknuten, og der er det normalt godt utsyn om de omkringliggende dalene og innover fjellheimen! Men ikke denne dagen, da det var tett tåke!  🙂 Lunsjen ble tatt i en hule under en steinblokk, der det er plass til å sitte en 3-4 personer. Så vi hadde en tørr lunsj, som ble avsluttet med dagens ord!  Etter lunsjen letta tåken, og vi fikk litt klarere vær! Så fortsatte turen bare ned til bilene igjen! 

Tusen takk for en flott tur! 🙂

 

 

0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar