Vandretur i Setesdalen 11.-13. september 2015

Fredag ettermiddag var elleve Tråkkere klare for ei helg på fjellet. Hyggelig at også noen tok turen fra Stavangerkanten.

Etter å ha kjørt et stykke på Brokke- Suleskardsveien, parkerte vi bilene og tok fatt på første etappe. I flott høstvær og med sekkene fullpakka gikk turen ned til DNT-hytta Øyuvsbu, som ligger idyllisk til ved Øyuvsvatn.

Det var ikke bare Tråkkere som hadde tenkt seg på tur denne helga, og vi fikk dele hytte med mange hyggelige mennesker. Men med god hjelp av hyttevertene fant vi alle ei seng å sove i. Utover kvelden koste vi oss med god middag, deilige kaker som noen hadde vært så snille og bakt, snacks og ikke minst plommer fra Forsand.

lørdagen la vi alle ut på dagens tur som gikk rundt Øyusvatn, videre til DNT-hytta Håhelleren og tilbake til Øyuvsbu. Siden det ikke var strålende sol og vindstille denne dagen, var det fint å kunne sitte innendørs å nyte nista på Håhelleren – akkurat passe stor hytte til oss elleve. Før turen gikk videre, fikk vi også med oss dagens ord.

Det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær, og for noen stemte nok dette mer enn for andre 😉 Etter en god og frisk tur på ca. 14 kilometer var det godt å komme tilbake å slappe av på ei god og varm hytte.

Uten mat og drikke duger vi ikke, så da var vi snart i gang med middagslaging. Med denne flotte gjengen på tur var det ikke noe problem å få ting gjort 🙂 Det var fyr i ovnen, levende lys og god stemning, og vi fortsatte med quiz, deilige kaker osv…

søndagen ble det mulighet for en liten topptur i nærheten av hytta, og det kan bekreftes at det er på toppene det blåser mest 🙂 Noen ble igjen på hytta for å slappe av, men det ble vel mest jobbing. Takk for innsatsen med vasking! Før vi tok fatt på turen tilbake til bilene fikk vi med oss dagens ord på veien.

Da gjenstår det bare å takke den flotte gjengen for ei super helg!!